home contact beheer
 

 

_____________

Websitesponsor

 

eerstvolgende thuiswedstrijd
in Sportcentrum
De Boekhorst
 

vrijdag 2 oktober
+
zaterdag 3 oktober

 Inloggen: 

 
 
 


 

 

 

Algemeen

DIO heeft een damesrecreanten team. Met de enthousiaste dames en trainers volleyballen we met veel plezier waarbij inzet, sportiviteit en gezelligheid bovenaan staan, voor de leeftijd vanaf 16 jaar tot zolang je het volhoudt. De leeftijden van de teams variëren dus erg. Iedereen is welkom.


Het recreantenteam traint op woensdagavond in sporthal De Boekhorst. Het team doet ook mee in de recreantencompetitie van de regio Assen. Dit houdt in dat ongeveer twaalf wedstrijden per jaar worden gespeeld van september tot mei. Hiervan zijn er zes thuiswedstrijden die onder trainingstijd plaatsvinden. In de schoolvakanties wordt er niet gevolleybald.

De uitwedstrijden worden 's avonds gespeeld op een doordeweekse dag. Deze vorm van volleybal is uitermate geschikt voor iedereen die wel al een beetje kan volleyballen, die onvoldoende tijd heeft voor de normale competitie, die wel graag wil volleyballen en nog steeds wil bijleren en voor diegene die toch een paar wedstrijden wil spelen. Heb je belangstelling om een keertje mee te trainen?

Je bent van harte welkom. Dit is de eerste twee keer geheel vrijblijvend. Bel gerust met Truus van Veenen tel. 06 - 1324 8119 voor meer informatie.