home contact beheer
 

 

_____________

Websitesponsor

 

eerstvolgende thuiswedstrijd
in Sportcentrum
De Boekhorst
 

vrijdag 2 oktober
+
zaterdag 3 oktober

 Inloggen: 

 
 
 


 

 

 

Digitaal Wedstrijd Formulier

Vanaf seizoen 2017/2018 is het Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF) geintroduceerd voor alle competities van de Nevobo en dus voor al onze wedstrijdteams .

De papieren wedstrijdformulieren zijn verleden tijd. Dit betekent dat alle standen en uitslagen digitaal worden ingevoerd.
Het leuke is dan dat je ook via de Nevobo app meteen kan kijken wat de stand is in jouw competitie.

De aanvoerders vulden altijd het papieren formulier in met spelers, rugnummers en Nevobo codes. Dit gaat nu via DWF.
Je maakt hiervoor een account aan met je eigen Nevobo code. Via de eigen competitie zoek je de wedstrijd op en klikt door naar DWF.

Wat moet je doen?

Voor de wedstrijd: log in op de nevobo website en controleer of alle teamleden staan vermeld, met hun rugnummer en is de aanvoerder aangegeven? Dit kan een dag van te voren ook al!

> Klopt er iets niet in jouw standaardteam? Geef dit dan door aan onze wedstrijdsecretaris Anja.

DWF bij DIO? -> we hebben een laptop aangeschaft en deze is aanwezig in de sporthal tijdens de wedstrijden. Zijn er nog wijzigingen in de teamsamenstelling? Dan kan je dit in de sporthal nog wijzigen.
Na afloop van de wedstrijd worden de setstanden ingevoerd en geven beide aanvoerders en scheidsrechter akkoord. Het resultaat is dan meteen terug te vinden via de Nevobo app.

Wat verandert er voor de teller? -> best wel veel! Maar het is wel gemakkelijker geworden.

Op het oude formulier moest je veel gegevens bijhouden: start- en eindtijd, rugnummers, time-outs enz. Dat hoeft allemaal niet meer.
We gebruiken nu een standaard Nevobo formulier voor het invoeren van de setstanden via de computer. Je hoeft nu alleen te noteren of een speler heeft gespeeld en wat per set de stand is.Wil je meer lezen over DWF? Klik dan hier.